Kun tulee vastaan henkilö, josta saa epämääräisen kuvan - että hän ei ole aivan oma itsensä tai että hänen olemuksessaan on muuten jotain ristiriitaista - niin hyvin usein se johtuu värien käytöstä. Sopimattomat värisävyt aiheuttavat epäsointuisen ilmapiirin omaan luonteeseen. - Olavi J. Asikainen

Aurinko
Auringon hallitsemille ihmisille, näin ryhmäluonteittain käsiteltynä siis Leijonaluonteisille, kuuluu kultainen ja kullankeltainen väri ... kultalamée-iltapuku on aivan omiaan leijonanaiselle. Keltainen ja punakellertävä sävy kuuluvat muutenkin leijonaihmisille.

Kuu
Kuun värejä ovat valkoinen sekä vaalean kellertävät ja harmaat. ... Kravun merkin omat sävyt ovat sen lisäksi vielä vaalean sininen ja merenvihreä...

Merkurius
Vaalean harmaita ja hopeanhohtoisia värisävyjä hallitsee merkurius. Myös vaaleita väriyhdistelmiä ja sellaisina välkehteleviä kankaita. Nämä kuuluvat etenkin kaksosluonteille mutta sopivat merkuriuksen hallitsemille neitsytihmisillekin. Kaksosille sopii ... vielä keltainen ja neitsyille puolestaan purppuran ja sinipunertavan muunnokset sekä valkoinen.

Venus
Heleät mutta ei kirkuvan siniset ja vihreät kuuluvat härkä- ja vaakaluonteille, sillä ne ovat heidän johtotähtensä, venuksen värejä. Lisäksi valkoinen.

Mars
Marsin voimakkaampi ominaisuus tunnustaa vuorostaan punaista. Se on etenkin oinassyntyisten mieliväri, ja tulipunaisena se elävöittää heidän aktiivisuuttaan. Punainen sopii myös marsin hallitsemille skorpioneille yhdistettynä mustaan, mutta tummat ja sameanvihreät ovat muuten heidän värejään.

Jupiter
Sininen, purppura ja keltainen kuuluvat jupiterille. Siksi ne sopivat jousimiesluonteille ... merkkiin liittyvät lisäksi karmiini ja kirkkaanpunaiset sävyt.

Saturnus
Kaurisihmisiä ... ilmentävät tummat vihreät, ruskeat ja harmaat, sekä musta... heitä hallitseva saturnusplaneetta tunnustaa näitä värejä ja siitä johtuukin, että tämän ryhmän ihmiset enimmäkseen pukeutuvat hieman synkkiin väreihin.

Uranus
Tumma sininen on tunnusomainen uranukselle. Sen lisänä violetti, joka myös on vesimiehen väri.

Neptunus
[Kaloille] kuuluvat haaleanruskeat ja tuhkanharmaat sävyt. Kalojen luonneryhmää hallitsee kuitenkin neptunusplaneetta, ja se tuo omilla väreillään piristystä edellisiin. Neptunus antaa nimittäin alaistensa haltuun sateenkaaren koko väriyhdistelmän.

Olavi J. Asikainen

Tämä luettelo onnenväreistä on lyhennetty Olavi J. Asikaisen kirjasta Tähdet ja kohtalomme.